27/11/21

CQ WW CW Contest

Τρέχει αυτό το σ/κ CQ World Wide DX Contest - Home (cqww.com)
Δίνει ευκαιρία σε πολλούς συναδέλφους για ATNO, καθώς και στους φίλους των contest ευκαιρίες για διάκριση και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους. Σε εμάς κυρίως μπορεί να βοηθήσει νέα qrp ATNO να έρθουν στο ημερολόγιο. Η κατάσταση του qrp ημερολογίου σήμερα το πρωί:


Κόκκινα δηλαδή ATNO qrp πολλά το θέμα είναι να σε ακούσουν με 5W, κάτι που δεν στάθηκε δυνατό. Μπορεί να δοκιμάσουμε αύριο αν έχουν μειωθεί λίγο οι κλήσεις. 

Την ίδια ώρα 
Στη συχνότητα F/H στα 17Μ κάποιος προβαίνει σε κανονικές κλήσεις και κάποιος ακόμη χειρότερα κάνει τον έξυπνο:




JW/SQ9CNN Svalbard island.
Το νησί αυτό δεν είναι δύσκολο να το κάνεις ακόμη και qrp. φθάνει να ενεργοποιείται και η κίνηση να μην είναι μεγάλη. Αυτή την ευκαιρία την περιμέναμε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Ήρθε την Παρασκευή στα 20Μ FT4:




ΕΕΡ εκλογές
Έγιναν την προηγούμενη Κυριακή.
Καλή επιτυχία στη λειτουργία του νέου ΔΣ. Το οποίο έχει μόνο να ανταγωνισθεί και να ξεπεράσει τον εαυτό του, κυρίως στο να εμπνεύσει νέους να εργασθούν στα κοινά. Κάτι που μέχρι τώρα δεν στάθηκε δυνατό για αυτό και περίπου τα ίδια πρόσωπα βρίσκονται στη διοίκηση για μία δεκαετία. Οι μεγάλοι δάσκαλοι, πρωτοπόροι, ηθοποιοί κλπ. θεωρούνται ότι πέτυχαν όταν αφήνουν διαδόχους, πχ ένα φωτεινό παράδειγμα είναι ο Κάρολος Κουν.



Eqsl.cc