31/10/21

HD8R

HD8R νησιά Γκαλαπάγκος, στην σελίδα τους μπορεί να βρει όποιος θέλει τις πληροφορίες που χρειάζεται πχ τη διάδοση προς τα εκεί:


Κινηθήκαμε βάση αυτής:


 
Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι καλύτερη αφού οι βιαστικοί που πέφτουν επάνω στον dx σταθμό και προσπαθούν να τον κάνουν σε πολλές συχνότητες θα αραιώνουν. Σε εμάς μία συχνότητα με ένα ATNO είναι αρκετή, σήμερα επωφελούμενος από ένα χρονικό διάστημα που δεν τον καλούσαν προσπάθησα να τους κάνω qrp αλλά εις μάτην:


Στα αρνητικά αυτής της ομάδας το ανέβασμα στο Lotw μετά... ένα χρόνο από τη λήξη της αποστολής. Συμπεριφορά όχι και τόσο ευγενική αλλά τι να κάνουμε.



Log4OM
Ένα πολύ καλό βοήθημα για τον ραδιοερασιτέχνη. Ημερολόγιο με καλά στατιστικά, εύκολη εξαφωγή αρχείων σε excel (βασικό για εμένα) και πολλά άλλα που ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να τα ψάξει. Το δοκίμασα για πάνω από ένα μήνα και είναι το ημερολόγιο στο οποίο θα πήγαινα αν σταματούσε να υποστηρίζεται το Logger32. Αν και καλύτερο νομίζω, δεν είναι εύκολο να εγκαταλείψω αυτό που λειτουργώ από τότε που πήρα ραδιοερασιτεχνική άδεια.



Eqsl.cc
Ηλεκτρονικές κάρτες που ήρθαν