1/10/17

Σ/Κ

Σήμερα Κυριακή και στις υποζώνες cw οι συνάδελφοι καλούν cq test, άρα τρέχουν contest και δεν είναι εύκολο να κάνεις απλά qso. Στα 15M cw όσοι άκουγα έτρεχαν διαγωνισμούς, στα 20Μ ο HB0/DL5YM όμως καλούσε απλά cq:


Η πληροφορία απεστάλει στο cluster:


Με ικανοποίησα είδα τον W3LPL να δίνει ακριβώς την ίδια συχνότητα με τον π/δ εδώ στο shack. Δείγμα ότι ο Icom μετά τόσα χρόνια λειτουργίας παραμένει ρυθμισμένος σωστά στη συχνότητα.

Για τον W3LPL το σταθμό του και τις κεραίες του δεν χρειάζεται να πω πολλά όλα φαίνονται στο βίντεο:

Περισσότερα στο:
από όπου προέρχεται και η φωτογραφία:


Συχνά βλέπουμε στο reverse beacon net:
να δημοσιεύει ποιους σταθμούς ακούει, ενώ εγώ δεν τους ακούω. Η απάντηση βρίσκεται στην παραπάνω φωτογραφία hihi.Δημήτριος Φραγκόπουλος


Η φωτογραφία προέρχεται από τον ιστότοπο:

Ο Δημήτριος Φραγκόπουλος εδώ και λίγες ημέρες δεν βρίσκεται κοντά μας. Διετέλεσε επί 35 χρόνια Διευθυντής στο Ζωγράφειο Λύκειο της Πόλης. Ένας από τους πολυάριθμους μαθητές του είχα την τύχη να είμαι και εγώ.
Ο Φραγκόπουλος αντιμετώπισε όλη τη δύσκολη εποχή του πογκρομ του 1955 και των πιέσεων που δέχθηκε η Ρωμιοσύνη της Πόλης. Ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση του παρέμεινε εκεί να αγωνίζεται για τα θέματα που απασχολούσαν και απασχολούν τις κοινότητες της Πόλης και των σχολείων. Ήταν ένας άξιος Δάσκαλος και άξιος Πολίτης. Καλό παράδεισο και είθε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του.