2/4/19

XR0ZRC Juan Fernandez island

Η αποστολή βαίνει προς τέλος ίσως και σήμερα ακόμη να κάνουν qrt. Την ίδια στιγμή όπως βλέπω στο www.dxsummit.fi κάποια κακεντρεχή σχόλια συνεχίζονται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου:




Shack
Στο χώρο των επιχειρήσεων εκτός από της εξαμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις, υπάρχουν και οι αντίστοιχες τριμηνιαίες ενδιάμεσες (interim) που έχουν ενδιαφέρον για τους μετόχους. Οι επιχειρήσεις βέβαια για δική τους πληροφόρηση δημιουργούν οικονομικές καταστάσεις μηνιαίως. Στο shack εδώ δεν έχουμε τόση μεγάλη ανάγκη πληροφόρησης και στατιστικών στοιχείων οπότε παραμένουμε στα τρίμηνα.

Χθες ενημερώθηκαν με τα στοιχεία τριμήνου από το ημερολόγιο σταθμού (Logger32) οι υπηρεσίες: LOTW, Eqsl, clublog και qrz
Το Logger32 συγχρονίστηκε με το Lotw, όπως και το clublog συγχρονίστηκε με το Lotw. Όποιος ενδιαφέρεται να έχει σωστά δηλαδή αληθή στατιστικά στοιχεία στο ημερολόγιο του, χρειάζεται να προσπαθεί τουλάχιστον τα στοιχεία των Lotw και clublog να συμφωνούν.

Βλέπω ότι κάποιοι συνάδελφοι ενώ ανεβάζουν αρχεία στο eqsl.cc δεν ανεβάζουν στο Lotw. Εφόσον αυτό συνεχισθεί μελλοντικά μάλλον θα συγχρονίζω το Logger32 και με το eqsl. Διότι πρωτίστως το ζητούμενο είναι να γνωρίζω ποια qso είναι επιβεβαιωμένα και ποια όχι.