5/11/14

Εξετάσεις ρ/ε Β' εξαμήνου

Διανύουμε ήδη τον τελευταίο μήνα πριν από τις γιορτές και στην Αττική δεν έχουν αναγγελθεί ημερομηνίες εξετάσεων από της Περιφέρειες.
Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στους υποψήφιους εάν οι εξετάσεις πραγματοποιηθούν μέσα στις γιορτές.
Έχω ήδη ενημερώσει την κα Περιφερειάρχη και τον αρμόδιο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης για αυτό και περιμένω την απάντηση τους.
Σημ. μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει εκλέξει συμπαραστάτη. Θα δει το θέμα μετά την εκλογή του και αυτό είναι καλό από την άποψη να μην ξαναεπαναληφθούν καθυστερήσεις.

Παραθέτω απόσπασμα της νομοθεσίας:
Υ.Α. 38200/1136 Φ.Ε.Κ. 1969-2/9/11

Παρ. 5, άρθρο 3: Οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη διενεργούνται από τις ΑΠΥ μία (1) φορά ανά εξάμηνο στην Ελληνική γλώσσα. Οι ΑΠΥ ανακοινώνουνέγκαιρα και με κάθε πρόσφορο μέσο, την ακριβή ημερομηνία των εξετάσεων, τον τόπο και τις λοιπές λεπτομέρειες προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ενημέρωση 6/11/14
μετά από τις ενέργειες μας άρχισαν να ανακοινώνονται οι εξετάσεις:
α)


Εξετάσεις Β’ περιόδου
2014 στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Β’ περιόδού 2014, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειάκης Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 με ώρα ενάρξεως 10:30 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις πρέπει να έχουν
συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής (Β. Λάσκου και Διογένους Ελευσίνα).
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής , εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας
μας , μέχρι την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014.
Οι υποψήφιοι συνυποβάλουν με την αίτησή τους τα εξής δικαιολογητικά:
............................