1/10/20

Κάτι κινείται

Στις συχνότητες έστω λίγο. Ας δούμε την πληροφόρηση από το www.dx-world.net


Από την οποία σχεδιάζεται το πρόγραμμα μας Οκτωβρίου:


ATNO εν όψει, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο επειδή ο συνάδελφος εργάζεται εκεί και ως εκ τούτου βγαίνει για λίγο και απρογραμμάτιστα στις συχνότητες. Ακόμη χειρότερα θα βγαίνει με 50W CW αντί FT8 f/h κατά τη γνώμη μου. Το M. Torishima είναι 22ο στη λίστα most wanted του clublog σήμερα, όποιος είναι τυχερός μπορεί να τον κάνει. 
Επιπλέον θα βρίσκονται στον αέρα και δύο νέα νησιά για εμάς: PZ5GE SA-092 & TX0T OC-298 ίδωμεν.



Πανδημία
Η πανδημία στη χώρα μας βρίσκεται σε εξέλιξη δυστυχώς και κυρίως στην Αθήνα που κατέχει τα θλιβερά πρωτεία. Αναγκάζοντας τον κ. Τσιόδρα να πει "Η Αθήνα δεν πάει καλά στην Θεσσαλονίκη το πήραν το μάθημα". 



Lotw
Ανέβηκαν ήδη τα λιγοστά qso του τρίτου τριμήνου στο Lotw και όπως κάθε τρίμηνο, ακολούθησε η συμφωνία του συνόλου των qso που είναι καταχωρημένα στο Logger32 με το αντίστοιχο σύνολο στο Lotw. Αυτή τη στιγμή στο Logger32 όλες οι ραδιοχώρες είναι επιβεβαιωμένες. Ενώ στο Lotw λείπουν δύο που είναι επιβεβαιωμένες με κάρτα, αναμονή μέχρι η ΕΕΡ να αποκτήσει νέο card checker. Η επιμονή κάποιων σπάνιων σταθμών να μην ενημερώνουν Lotw, κατά τη γνώμη μου βαδίζει προς τα όρια της παραξενιάς. 



Eqsl.cc
Ηλ. κάρτες: