23/2/15

ΕΕΡ Κοπή πίτας 2015

Χθες στα γραφεία της ΕΕΡ μέσα σε φιλική και πανηγυρική ατμόσφαιρα κόπηκε η πίτα του 2015. Παρότι λίγο αργά και εντός εορταστικού τριημέρου, η συμμετοχή ρ/ε και φίλων του ρ/ε ήταν πολύ μεγάλη. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από συναδέλφους εκτός Αθηνών.. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, δεν υπήρχαν καρέκλες και οι όρθιοι ήταν πάρα πολλοί.

Η αθρόα συμμετοχή ικανοποίησε τους ιθύνοντες, αλλά και τους έκανε να αναρωτιούνται για το τι φταίει και στην ΓΣ συνέλευση έρχονται ελάχιστοι ενώ στην κοπή έρχονται τόσοι πολλοί. Ίσως άκουσαν και τη σχετική προτροπή του πάντα λίγο αιρετικού Γιώργου SV1MNO.
Πριν την κοπή της πίτας, δόθηκαν διάφορα βραβεία στους επιτυχόντες σε ρ/ε διαγωνισμούς που οργανώνει η ΕΕΡ.

Στα συν της οργάνωσης η μεγάλη συμμετοχή ρ/ε, η καλή ατμόσφαιρα, η πολύ καλή διοργάνωση, ο προγραμματισμός νέων δράσεων και η αναγγελία επιτέλους της επόμενης καταστατικής Γ. Συνελεύσεως για τον προσεχή Μάιο (κατά την γνώμη μου θα είναι καλύτερα να γίνει τον Ιανουάριο). Ο Μιχάλης SV1MO παρά την γιορταστική ατμόσφαιρα συνέχιζε να εργάζεται στο bureau όπως κάνει εθελοντικά εδώ και καιρό και αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του αυτή.
Στα μείον η μη τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και η τρέχουσα οικονομική κατάσταση που όπως μάθαμε φρενάρει τις όποιες παραπάνω εκδηλώσεις θα μπορούσαν να οργανωθούν (γεγονός που το αντιμετωπίζουν και άλλα ρ/ε σωματεία). Επίσης η απουσία του Μάκη SV1IZR από το bureau.

Η είδηση: Η ΕΕΡ θα υποστηρίξει το 2ο project Αίολος. Σημειώνω ότι πρόκειται περί αγαστής συνεργασίας, κάτι που θα πρέπει να διέπει τις σχέσεις των ρ/ε.


Το ΔΣ προβαίνει στην έναρξη της τελετής.

To AthensQRPNet.

Ο πάντα άξιος συνάδελφος και εθελοντής εκπαιδευτής Γιώργος SV1KU λαμβάνοντας το βραβείο του.

Ο SV1JGW έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία cw/qrp.

Ο SV1ONW και το βραβείο του από το Field-day.

Οι συνάδελφοι που κάθονται σε αυτό το τραπέζι, σάρωσαν τα περισσότερα βραβεία. Ενώ ο SV1MNO θα λάβαινε το βραβείο της μεγαλύτερης χρήσης επαναληπτών D-Star αν υπήρχε βέβαια.



Ο γνωστός qrp'ίστας και κατασκευαστής SV1ONW παρουσίασε την τελευταία του κατασκευή: VFO από χαμηλά μέχρι τους 160MHz που βασίζεται στο νέο ολοκληρωμένο της Silabs.

Ο Νίκος SV1BHF έδειξε να μην φοβάται να καθίσει δίπλα στον αιρετικό μπλογκάρχη Γιάννη SV1BJY καθώς και ο SV1FPU πρόεδρος της ΕΡΒΕ.