6/2/15

C.B. Συνάντηση 2/2015

Έλαβα την παρακάτω πρόσκληση από το σύλλογο των CB'er:

"Αγαπητοί φίλοι της Citizens Band, και του Πανελληνίου συλλόγου Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B, το Σάββατο 7/2/2015 το απόγευμα στις 18:00, θα γίνει στο TEASE CAFÉ η συνάντηση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, αλλά και της Citizens Band.

Το TEASE CAFÉ βρίσκεται στον Χολαργό, Περικλέους 41, 500m μακριά από την στάση του Μετρό «Χολαργός», το κατάστημα διαθέτει δωρεάν Parking για όσους θέλουν να έρθουν με αυτοκίνητο ή μηχανή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης:

  1. Θα γίνει η ιστορική αναδρομή του C.B. στην Ελλάδα, μέσω Power Point.
  2. Θα γίνει ενημέρωση για το που βρίσκεται η πορεία του νέου νομοθετικού πλαισίου.
  3. Θα γίνει ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την τεχνική των επικοινωνιών με συσκευές C.B.
  4. Θα προγραμματίσουμε την δράση του συλλόγου για το 2015.
  5. Όσοι θέλουν, θα μπορέσουν να εγγραφούν μέλη του συλλόγου με 15 Ευρώ, 5 δικαίωμα εγγραφής, και 10 ετήσια συνδρομή ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους καταβάλλοντας μόνο τα 10 Ευρώ της ετήσιας συνδρομής.
  6. Θα μπορέσουμε να συζητήσουμε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.
 Θα χαρώ να ξαναβρεθούμε όλοι, και να περάσουμε ένα διασκεδαστικό, εποικοδομητικό, και ερασιτεχνικό απόγευμα.
Πολλά 73
Μάκης"

Το χόμπι των cb έχει αδικηθεί κατάφωρα από την αδιαλλαξία του παλαιού νόμου που το διέπει. Ο νέος αυτός σύλλογος προσπαθεί δυνατά να ξεπεράσει τα εμπόδια και χρειάζεται την υποστήριξη και των ρ/ε. Επειδή α) το cb είναι αδελφικό χόμπι β) η νομοθεσία του υποφέρει από την ίδια δεινοσαυρική αντίληψη περίπου που έβαζε "φίλτρα" εισόδου στο χόμπι του ρ/ε.
Ζητούμενο είναι, να εναρμονισθεί επιτέλους η νομοθεσία του cb με αυτήν της Ευρώπης. Οι cb'er δεν ζητούν χάρες αλλά ίση μεταχείριση.