19/8/19

LOgger32 under scrutiny

Η μη σταθερή συμπεριφορά της database συνεχίστηκε και χθες. Η αλήθεια είναι πως η παρούσα εγκατάσταση μάλλον προήλθε από διαδικασία επανεγκατάστασης (restore) από προηγούμενο η/υ. Χθες με τη βοήθεια του Revo uninstaller απεγκαταστάθηκε  το Logger32, ακολούθησε επανεκίνηση και νέα εγκατάσταση.


Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία τα μόνα λάθη κατά την εισαγωγή του ημερολογίου (απέφυγα το restore), ήταν που δεν αναγνώρισε η τρέχουσα έκδοση κάποιες επαφές από το Κόσοβο και τις μετέφερε στο bad.adi. Ακολούθησε ενημέρωση από το clublog και όλα καλά.
Στο Hamlogger group io δεν βρήκα κάποια απάντηση που να βοήθησε, ούτε αντίστοιχα προβλήματα.

Η κατάσταση βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα λειτουργήσει παράλληλα και μία εγκατάσταση με το Log4om:
Γιατί Log4om;
Επειδή είναι και αυτό δωρεάν, προσφέρει ένα καλό σύγχρονο περιβάλλον, δημιουργεί αρχεία sql lite (καιρός να ξαναθυμηθούμε τις βασικές λειτουργίες της)

Και να χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα εργαλεία όπως:




Backup
Κορυφαία σημασία έχει πάντοτε να έχουμε εφεδρικά αρχεία σε καλή κατάσταση. Στο shack του σταθμού με κάθε κλείσιμο του Logger32 δημιουργούνται εφεδρικά αρχεία online στις υπηρεσίες dropbox και drive αυτόματα. Ενώ συχνά γίνεται αντιγραφή σε sd card και κατά καιρούς γίνεται αντιγραφή και σε δύο παλιούς εξωτερικούς δίσκους. Προσέχουμε για να έχουμε.