14/6/15

Aegean VHF Conyest 2014

Μετά από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων στο 5-9Report λάβαμε με e-mail τα επίσημα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που ξεπέρασε τα σύνορα μας με αξιοσημείωτη συμμετοχή ξένων συναδέλφων. Αυτό με κάνει να θέλω κάθε χρόνο να λαμβάνω μέρος, άλλοτε αφιερώνοντας πολύ χρόνο και άλλοτε όχι. Σημασία έχει η συμμετοχή. Τελικά, σε διαγωνισμούς όπως αυτός ίσως όλοι είναι πρώτοι.


Φυσικά η επίσημη κατάταξη είναι οι 3 πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία. Προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στην συμμετοχή σε αυτόν τον διαγωνισμό και τα παραπάνω τα έγραψα σε καθεστώς ποιητικής αδείας "συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί".

Το Aegean VHF Contest είναι διαγωνισμός, για αυτό το λόγο ελέγχονται τα αρχεία που υποβάλλουμε. Η εργασία αυτή απαιτεί κόπο και χρόνο από τους αρμόδιους.
Στις μορφές αρχείων που στέλνουμε, γίνονται δεκτά και αρχεία τύπου word & excel. Αυτό κατά τη γνώμη μου αυξάνει την εργασία που πρέπει να γίνει. Έχω προτείνει από του χρόνου να γίνονται δεκτά μόνο αρχεία τύπου cabrillo που μπορεί να επεξεργαστεί το πρόγραμμα. Έστω και adif. Η απόφαση ανήκει στους κυρίους που ίδρυσαν και διατηρούν το contest.

Γραμμή τώρα για το φετινό Aegean σε λίγες εβδομάδες. Καλή επιτυχία σε όλους.